samenwerken maakt je groot

Groter geworden door 15 jaar solide samen te werken en afscheid te nemen van de snelle mannen in deze wereld.

Projecten en Nieuws

 

  April 2018  -    Nuenen


Nuenen Veilig actie krijg aandacht in media

Zelfs de plaatselijke mdeia is het niet ontgaan en informeerd de bewoners van Nuenen over de actie Nuenen Veilig. nNu tijdelijke met 21% kortingen op alle kwaliteits-cilinders en sleutels Lees en profiteer Klik HIER voor het artikel


 

  Voorjaar 2018  -    Nuenen


Actie: Nuenen Veilig actie 2018

alle inwoners van nuenen hebben recht op veilig wonen. Daarom organiseert KBS als Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf een actie die het gehele jaar loopt en waar inwoners van Nuenen c.a. gebruik van kunnen maken, nu tijdelijke met 21% kortingen op alle kwaliteits-cilinders en sleutels Lees en profiteer


   maart 2018  -    Nuenen


Video: voorlichtingsfilm Politie Keurmerk

aangeboden door PKVW. Wat is het politiekeurmerk veilig wonen ? de voordelen op een rij

KBS geeft bij u thuis een gratis keurmerk advies.


   maart 2018  -    Nuenen


Video: Alle inbraak methodes op een rij

Alle actuele inbraakmethode op een rij. aangeboden door Politie en PKVW. 

KBS komt vrijblijvend bij u thuis advies geven wat u hieraan kunt doen


   maart 2018  -    Nuenen

maart 2108 De beste cilinders met SKG3 keurmerk

KBS Slotenmaker verkrijgt exclusiviteit over de verkoop onder slotenmakers in de regio van MC SKG3 cilinders. Wilt u uw woning voorzien van de beste en taaiste cilinders met certificaat sleutels dan bent u dus bij ons op juiste adres. Deze cilinders zijn als beste getest en als u de presentatie video hiernaast bekijkt snapt u wel waarom. KBS komt bij u thuis een demonstratie geven!


woning beheer

   maart 2018  -    Nuenen

 2018 Rennovatie woningen en ander vastgoed.

In samenwerking met een belgische opdrachtgever en enkele installatiebedrijven worden verschillende woonhuizen en ander vastgoed geheel gerrenoveerd. KBS wordt hierbij gevraagd de woning te voorzien van bouwkundige beveiliging en comfort/control aspecten. 


woon veilig en comfortabel

   maart 2018  -    Nuenen

 2018 Politiekeurmerk 3.0

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen instutuut en KBS tekenen het PKVW conformiteitsverklaring. Zo is de klant die het keurmerk aanvraagt verzekerd van interne kwaliteitseisen en regelementen van klachten afhandelingen.


woon veilig en comfortabel

   maart 2016  -    Nuenen

 2016 Domotica (motorsloten)

In opdracht van woningcooperatie heeft KBS installatiebedrijf een apartementen complex voorzien van nieuw veiligheids sloten en kernetrek beslag, gemotoriseerde meerpuntsluitingen en skg gekeurde cilinders met kerntrek - cilindertrek beveiliging


alle inbraak methodes op een rij voor u

  2014 - 2015  -    Eindhoven

2014 - 2015  Wijkpreventie eindhoven

KBS heeft de opdracht gegunt gekregen om een hele wijk in eindhoven in samenwerking met wijkpreventie teams te voorzien van beter hang en sluit werk. Elke bewoner (indien gewenst) kreeg een 1 op 1 adviesgesprek. Alle inbraak methodes werden uitgelegd en vele hebben nav dat gesprek gekozen voor het beste hang en sluitwerk volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen. Sinds deze actie in combinatie met een actieve buurtpreventieteam zijn de woning inbraken aldaar spectaculair gedaald. 


PKVW bedrijf

    -    Nuenen

KBS wordt PKVW

KBS slotenmaker wordt PKVW bedrijf en beschikt over een gecertificeerde preventieadviseur. Als uw woning in aanmerking komt voor het PKVW certificaat, ontvangt u vrijwel zeker korting op uw inboedelverzkering. Maar belangrijker natuurlijk wordt de kans op een geslaagde inbraak gereduceerd met 95%. 


vertrouwd en innovatief

  2014  -    Nuenen Eindhoven

Samenwerking

Met een ludieke actie van DE vooruitstrevende en meest inoverende Notaris van Einhoven en omstreken met meerdere vestigingen bieden KBS de kopers van een woning korting op nieuwe sloten en cilinders voor hun nieuwe trotste bezit. Zo heeft de bewoner weer controle over aantal uitgegeven sleutels die hij krijgt van de verkoper.